ES | EN | VA 

D*na Festival Dénia és un festival gastronòmic i lúdic de dimensió internacional organitzat per l'Ajuntament de Dénia i Turisme Comunitat Valenciana, amb el xef Quique Dacosta com a portaveu i comissari gastronòmic.

Aquest esdeveniment vol rendir homenatge a la gastronomia com a essència de l'estil de vida mediterrani, com a part del seu ADN cultural.

Està dirigit a tot el públic, tant grans com petits podran gaudir de manera gratuïta de dos dies intensos d'activitats.

Dos escenaris excepcionals amb xefs prestigiosos vinguts de tot el món, parades de restauració, cuines sobre rodes, parades de venda de productors i artesans, xarrades, tallers, activitats infantils, música en directe, cercaviles i molt més et capbussarà en l’UNIVERS GASTRONÒMIC.

Es celebrarà al passeig marítim de la Marineta Cassiana els dies 29 i 30 de setembre... I COMPTEM AMB TU!

On, quan, com
Lloc:

Passeig de la Marineta Cassiana-el Marge Roig, Dénia (Alacant)
Dates: 29 i 30 de setembre de 2018
Horaris: dissabte d’11.30 a 23 h i diumenge d’11.30 a 19:30 h.
Entitats organitzadores: Turisme Comunitat Valenciana i Ajuntament de Dénia
Portaveu i comissari gastronòmic: Quique Dacosta
Àmbit: Internacional
Dénia, ciutat creativa de la gastronomia per la Unesco
Cuiners i ponents de l'edició de 2017
Xarxes socials
En temps real
Quique Dacosta
D*na és una idea original de Quique Dacosta. Xef, portaveu i comissari gastronòmic de l'esdeveniment, lidera aquesta iniciativa que pretén posar en valor l'ADN de la gastronomia mediterrània.
Quique Dacosta és u dels símbols de la gastronomia de Dénia i, probablement, el xef triestelat que expressa més bé la cultura culinària de la Mediterrània. Representa una manera d'entendre la cuina que uneix la tradició amb l’avantguarda, amb una filosofia que construeix el futur des de les arrels, "mirar enrere per veure més clar el futur i fer pedagogia amb els productes del territori que ens han portat fins ací i que ens portaran encara més enllà".